Elérhetőségeink

E-mail címünk: hello@phlegmatic.hu

Telefonszámunk: +36 30 640 1732

(Hétköznapokon: 9:00-17:00)

GY.I.K.

Kérdéseddel fordulj hozzánk bátran, de nézz szét lentebb, hátha megtalálod a kérdésedre a választ.

Mi történik a megrendelés után?

Miután elküldted a megrendelésed, a rendszer küld egy automatikus megerősítést. Amennyiben abban valami hibát találsz kérünk válaszolj arra az üzenetre, hogy javítani tudjuk! Abban az esetben, ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Banki átutalással kért rendelések feldolgozását az összeg beérkezése után kezdjük meg.

E-mailben értesítünk arról, amikor rendelésed státusza teljesítettre változik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy átadtuk a futárszolgálatnak.

Mit tegyek ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben gmail-es e-mail címet adtál meg a rendelésednél, kérünk téged,hogy nézd meg a visszaigazoló e-mailünket a promóciók fül alatt. Ez azért is fontos, mert a rendelési státuszodról is e-mailben kapsz információt és a számládat is elektronikusan fogjuk kiküldeni.

Mikor kapom meg a csomagom?

A rendelések feldolgozása 1-3 munkanap, és ezután átlagosan 1 munkanap alatt szállítja ki a GLS. A telefontokok egyedi gyártása miatt a szállítási idő kivételt képez, 3-7 munkanap.

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam?

A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás terméket küldünk ki. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért mi vagyunk a felelősek, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat. Reklamációt e-mailben tudunk elfogadni. E-mail cím: hello@phlegmatic.hu

E-mail tartalma:

  • Név
  • Rendelésszám
  • Panasz rövid leírása
  • Mellékelt fotó a termékről
Mennyire méretarányos a póló és a pulóver?

Igyekeztünk úgy összeválogatni ruházati termékeinket, hogy azok méretarányosak legyenek. Így ha pl. M-es méretet szoktál rendelni, akkor nyugodtan rendeld meg az M-es méretet, jónak kell lennie. Tájékoztató jelleggel megtalálod a mérettáblázatunkat is minden termékhez külön, kérjük ezt mindenképpen nézd át rendelésed előtt.

Mennyi mosást bír ki a póló?

A pólók az egyik legkorszerűbb technológiával készülnek, így 30-35 mosásig alig észrevehető bármilyen fakulás.

Érdemes a pólókat és pulóvereket kifordítva mosni, max 30 C-on, szárítógép használta nélkül.

Fehér és világos póló esetén a nyomat közvetlen a pólóra kerül, a minta nem érezhető a pólón és légáteresztést biztosít.
Sötét pólók esetén a nyomtatás előtt egy előkezelő anyagot használunk, ami az első mosásig egy négyzetes nyomot hagy. Ne aggódj ez a nyomtatási folyamat része ami egy tartósabb mintát eredményez.

Részletesebben itt olvashatsz erről: Ruházati termékek tájékoztató