Szállítási és fizetési módok

Házhoz szállítás – 990 Ft
15.000 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás

Csomagjaink házhoz szállítását a DPD vagy GLS futárszolgálat végzi. Csomagodat az e-mailt követő munkanapon fogja a futár kézbesíteni. A kézbesítés napján a futárszolgálattól kapsz egy értesítő e-mailt is: lehetőséged van módosítani a kézbesítés időpontját és címét, valamint megtalálod a futár elérhetőségeit is.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért érdemes olyan címre kérned a csomagodat, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagodat. Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagodat. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre és a megrendelésedet töröljük.

Fizetési módok: mindkét futárszolgálatnál lehetőséged van készpénzzel illetve bankkártyával fizetni.

GLS CsomagPontok – 790 Ft
15.000 Ft felett ingyenes

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontra, majd értesítőt küld neked arról, hogy a csomagod megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha még nem vetted át a csomagodat.

Ahhoz, hogy csomagodat átvehesd, személyigazolványoddal igazolnod kell magad.

Fizetési módok: lehetőséged van készpénzzel illetve bankkártyával fizetned (megjegyzésben látod, hogy lehet-e kártyával fizetni ott).

Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld neked, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheted. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznod kell az átvételnél. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehetsz a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitva tartási idejét. Személyazonosító igazolvány bemutatása után átveheted a csomagodat.

Fizetési módok: Online kártyás fizetés

Online bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, ahol nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Utánvét

Az utánvét kezelési költsége 290 Ft.